• 1

TNR a casa

Aquesta temporada 16-17 Catalunya acollirà un gran nombre de competicions estatals de totes les armes i categories. A continuació detallem quins Torneos Nacionales de Ranquing (TNR) es disputaran en terres catalanes.

En la nova categoria M14, el Trofeu Sant Jordi serà TNR de totes les armes, masculí i femení. És una de les poques competicions a nivell estatal en que els infantils poden posar-se a prova.

En la categoria per a menors de 17 anys, també acollirem un TNR de floret i sabre. Els cadets sabristes i floretistes poden seguir la seva progressió amb una prova en terres catalanes.

Per als juniors, menors de 20 anys, també tindrem competicions de totes les armes. A Amposta es tirarà el TNR M20 d'espasa masculí i femení. I Barcelona serà la seu de les modalitats de Floret i Sabre.

Els tiradors absoluts també tenen un TNR a Catalunya. L'espasa masculina tindrà una prova TNR. En sabre, es disputarà prova masculina i femenina. En floret tindrem dues competicions estatals, tant per homes com per dones. Una amb seu a Barcelona i una disputada a Terrassa com a Open Internacional, puntuable per al rànquinq estatal i per al Circuit Europeu sub23.

Un cop hagi estat aprovat en assemblea tindrem disponible el calendari amb totes les competicions de la temporada 16-17.