• 1

Seu d'esgrima internacional

Catalunya segueix augmentant la seva oferta de competicions internacionals.

Mantenim la prova de Copa del Món "Ciutat de Barcelona", prova individual i per equips d'espasa femenina. La prova més prestigiosa que les tiradores troben al circuit aquesta temporada celebrarà la seva 41a edició.

Seguim oferint una prova de floret absolut internacional a Terrassa. Aquesta temporada serà un prova satèl·lit del circuit FIE. Anirà acompanyada el mateix cap de setmana d'una prova Open de Floret masculí i femení puntuable per al circuit sub23 de la Confederació Europea d'Esgrima.

El Trofeu Sant Jordi, acollirà nois i noies menors de 14 anys de totes les armes. Seran proves puntuables a nivell espanyol i internacional. Els tiradors puntuaran en el circuit per a menors de 14 anys del rànquing espanyol i, a nivell europeu, en el rànquing de la Confederació Europea d'Esgrima.

Vilanova i la Geltrú s'estrenarà com a seu d'una competició internacional. Una prova Open Internacional, masculina i femenina, puntuable per al Circuit Europeu sub 23, encara que oberta a participació de totes les edats.