• 1

Mònica Jiménez i Pepe Serrahima, nous campions dels Màsters de Catalunya de Sabre

La temporada continua avançant. Aquest cap de setmana el Club d’Esgrima SAM va organitzar els Màsters de Catalunya de Sabre masculí i femení. La competició es va dur a terme el diumenge 7 d’octubre a la Plaça de Sarrià i ens va deixar dos nous campions de la categoria: la Mònica Jiménez i el Pepe Serrahima (ambdós del SAM).

Per proclamar-se campions del Màster de Catalunya de Sabre i col·locar-se líders del rànquing, tant la Mónica com en Pepe van a ver de superar un llarg i ajustat camí. La Mónica ho va tindre una mica més fàcil, ja que la seva rival a semifinals va abandonar. Tot i així, a la final es va trobar una Anna Escoda (SAM) que no li va ficar les coses gens fàcils. De fet, el darrer combat de la competició es va saldar amb un ajustat 15/14 favorable a la Mònica.

En categoria masculina el Pepe Serrahima va haver de superar als quarts de final al Rogelio Caballero (EHB) per 15/5 i al Marc Andreu (SAM) a semifinals per 15/13 per trobar-se al Lucas Casanova (SAM) a la gran final i guanyar-lo per 15/12.

Classificació final femenina

 1. Mònica Jiménez (SAM)

 2. Anna Escoda (SAM)

 3. Blanca García (SAM)

 4. María Castaño (SAM)

 5. Jeanne Frebault (SAM)

Classificació final masculina

 1. Pepe Serrahima (SAM)

 2. Lucas Casanova (SAM)

 3. Marc Andreu (SAM)

 4. Fran Arellano (SAM)

 5. Óscar Castillo (EHB)

 6. Rogelio Caballero (EHB)

 7. Pablo Roser (SAM)

 8. Diego Baird (LUDLOW)