• 1

Cicle FINAL - edició 2019

Us informem que l'Escola Catalana de l'Esport, conjuntament amb la Federació Catalana d'Esgrima, te previst realitzar durant l'estiu de 2019 un CICLE FINAL DE TÈCNIC D'ESGRIMA. Des de fa 3 anys les formacions d'entrenadors d'esgrima han passat a formar part d'Educació i s'han renombrat com a Ensenyaments Esportius de Règim Especial. Aquest ensenyaments esportius s'estucturen de la següent manera: 

Estructura del curs

El curs de nivell final consta de 2 blocs:

  • Bloc Específic: en aquest bloc es realitzaran les assignatures específiques d'esgrima.

          Les dates pel curs de bloc específic estan dividides en dos periodes diferenciats:

          1a fase - 175h lectives - del 25 de juny al 25 de juliol de 2019 

          2a fase - 50h lectives - del 27 al 30 de desembre de 2019 i del 2 al 4 de gener de 2020 

  • Bloc Comú: en aquest bloc es realitzen les assignatures comuns a tots els esports. Aquest bloc es pot realitza a qualsevol Comunitat Autònoma i en diferents formats (presencials, online, etc.). Les dates poden variar en funció de la Comunitat Autònoma on es realitzi.

          Per conèixer les dates disponibles pels cursos de bloc comú feu click aquí.

Més informació sobre assignatures i volum horari en el següent link:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/esportius/modalitats/esgrima/ 

Titulació

Finalitzar el Cicle Final d'Esgrima dona dret a la titulació de Grau Mig en Esgrima i la seva homologació a un títol oficial.

Seu

Escola Catalana de l'Esport - Esplugues de Llobregat (Barcelona). 

Preu i pagament

Els preus oficials els marca Ensenyament (Generalitat de Catalunya) i no venen marcats per la FCE.

Fent click aquí accidereu al llistat oficial de preus. 

El pagament del bloc comú l'heu d'emetre al CC de l'Escola Catalana de l'Esport: ES29 2100 0148 5602 0059 7260 (La Caixa) mentre que el pagament del bloc específic l'heu d'emetre al CC de la Federació Catalana d'Esgrima ES23 2100 3448 1522 0008 6370 (La Caixa). En tots dos casos seguiu el següent exemple per omplir l'assumpte: Josep Català - Bloc Comú Cicle Final o bé Josep Català - Bloc Específic Cicle Final.

Inscripció i matrícula 

El procés d'inscripció o matrícula depen també d'Ensenyament (Generalitat de Catalunya). En primer lloc cal fer la preinscripció entre els dies 6 de maig i 7 de juny del 2019 (presencialment a l'Escola Catalana de l'Esport) .  Fent click aquí accidereu a tota la informació relacionada.