• 1

LLICÈNCIA FCE

Amb la llicència de la Federació Catalana d'Esgrima (FCE) et fas partícip de l'esport federatiu i reglat i es pot gaudir de tots els serveis que ofereix la federació per als seus membres. La Llicència inclou la mutualitat medico-esportiva amb cobertura en la pràctica responsable del nostre esport. Per a poder participar en qualsevol competició organitzada per la FCE, és totalment obligatori haver tramitat la llicència esportiva de la FCE.

 

Vigència de la llicència

La vigència de la llicència va des del moment en què es formalitza la seva tramitació, fins a final de temporada. Per tant, no va per anys naturals, sinó per temporades esportives.

 

Formalització de la tramitació de la llicència

La formalització de la tramitació de la llicència no és automàtica a la recepció de les dades de l'esportista en l'aplicació de Llicències, requereix inicialment de la validació per part de la FCE i seguidament el pagament de l'albarà per part del club. Una vegada rebut el pagament, requereix d'uns dies de marge per tal de fer algunes gestions administratives com per exemple donar d'alta a l'esportista de l'assegurança d'accidents medico-esportiva. Per tant, per poder participar en una competició oficial de la FCE és necessari haver tramitat la sol·licitud de llicència amb anterioritat a les 12h del dijous de la setmana anterior de la competició.

 

Com tramitar la sol·licitud de llicència de la FCE?

Els clubs afiliats a la FCE són els encarregats de tramitar la llicència als seus tiradors. Es manté el sistema de tramitació de les Llicències a través de l'aplicació web. Des de qualsevol ordinador amb connexió a internet poden tramitar-se les llicències. És tan senzill com entrar a l'Aplicació de Llicències, crear una "Nova Llicència" omplint totes les dades que es demana i desar-ho. 

Si teniu qualsevol dubte amb l'ús de l'aplicatiu podeu contactar nosaltres i us ajudarem a fer el tràmit que necessiteu.

 

Preus de la llicència (18-19)

Nota: des de la temporada 15-16 la tramitació de la llicència autonòmica implica la tramitació de la Llicència Única (Llei 15/2014; BOE-A-2014-9467).

Aquests són els actuals preus de les llicències FCE (inclòs el preu acordat per a la Llicència Única):

 

 

ABS

M-20

M-17

M-14 / M-12 / M-10

BÀSICA / TIRADOR

               47,23 €

        39,34 €

        38,22 €

                  29,23 €

ÀRBITRE

               30,49 €

        30,49 €

        30,49 €

 

TÈCNIC

               30,49 €

        30,49 €

 

 

Llicència Club

177,82 €

 

Ampliació de llicència:

Es poden fer combinacions de llicències, entre tots els tipus i en qualsevol moment de la temporada pagant només la primera vegada el preu de l'assegurança.

L'import corresponent a l'assegurança per M17 i categories superiors es de 18,20€. Per tant restant aquest import en qualsevol dels tipus, obtindreu el preu real d’ampliació per a cada tipus de llicència.

 

INSCRIPCIÓ A COMPETICIONS

La inscripció a cada competició del circuit té un cost de 10€. El límit de inscripció a una competició és el dimarts abans de la competició.

 

Quota de competició

Els tiradors es poden inscriure al Circuit Català tot tramitant la quota de competició. Aquesta dóna accés a totes les proves del Circuit Català que per categoria d'edat pugui accedir el tirador. La Quota té un preu de:
    -  25€ per les categories ABS, M20, M17 i M14.
    -  13€ per les categories M10 i M12