• 1

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS

Quan un club tramita la llicència esportiva d'un esportista de la seva entitat, automàticament aquesta persona gaudeix dels beneficis de disposar d'una assegurança d'accidents medico-esportiva, que és obligatòria per la pràctica d'esport federat.

Hi ha diferents documents segons el tipus de llicència tramitada, és per això que és molt important fer servir el document adequat per tal que la companyia doni cobertura.

A part d'enviar-ho a l'asseguradora, cal enviar còpia de les declaracions d'accidents també a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

esportistes

Hi ha dos tipus d'assegurança diferenciades segons l'edat dels federats, cadascuna amb el seu parte d'accidents. 

CATEGORIES DE LLICÈNCIA FCE M-20 i ABS

La companyia asseguradora per la temporada en curs és MAPFRE. A continuació trobareu tota la documentació en cas d'accident:

   Normes d'actuació en cas d'accident

   Centres concertats MAPFRE

   Declaració d'accidents - parte - adults (majors de 16 anys) - núm pòlissa: 055-1680231690

CATEGORIES DE LLICÈNCIA FCE M-17, M-15, M-12 i M-10

La companyia asseguradora per la temporada en curs és ALLIANZ. A continuació trobareu tota la documentació en cas d'accident:

   Protocol d'actuació en cas d'accident (cal trucar sempre per obrir el cas i que us adrecin al centre concertat més proper)

  Declaració d'accidents - parte - menors de 16 anys (inclosos)

En cas de dubte contacteu amb la la Federació.

 

Àrbitres i tècnics

Únicament en cas d'àrbitres i tècnics que NO disposin de llicència d'esportista tenen una altra cobertura diferent amb ALLIANZ. A continuació trobareu la documentació en cas d'accident:

     Protocol d'actuació en cas d'accident ALLIANZ (cal trucar sempre per obrir el cas i que us adrecin al centre concertat mes proper)

     Declaració d'accidents àrbitres - parte - ALLIANZ (aquells que disposen de llicència NOMÉS d'àrbitre i/o tècnic)

 

COBERTURA A L'ESTRANGER

El motiu de la sortida a l'estranger ha de ser la pràctica de l'esgrima, ja sigui amb motiu de competir, concentrar-se o formar-se, però amb motiu de la pràctica de l'esgrima i amb el vistiplau de la FCE.

Cal avisar sempre a la companyia abans de la sortida, per tant cal que es comuniqui a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. les següents dades:

  • Assumpte correu: COMUNICACIÓ DE DESPLAÇAMENT A L’ESTRANGER
  • Nom i cognoms federat:
  • Categoria de la llicència:
  • Motiu (esdeveniment):
  • Dates:
  • Lloc:

Us recomanem que llegiu aquest document per més informació sobre funcionament i cobertura:

     Informació detallada sobre cobertura a l'estranger