• 1
 • 1

Calendari de competicions

ESPASA, FLORET I SABRE

RÀNQUING

CLASSIFICACIÓ ACTUAL 

PLANIFICADOR DE COMPETICIONS

PREPARA LA TEVA TEMPORADA 


Notícies

 • 23-01-2019

  Emma Fernández i l’experiència de competir contra les millors

  “Vaig triar l’esgrima perquè és un esport elegant, que fomenta el respecte i és diferent de la resta d’esports que normalment veiem per la televisió o, fins I tot, al carrer”, parla l’Emma Fernández,…
 • 18-12-2018

  Àngel Fabregat, del talent als somnis

  Fa un temps que l’Àngel Fabregat (Amposta, 1996) viu fora de casa. Des de que va decidir que el camí als seus somnis passaven per Madrid i el Centre d’Alt Rendiment. Allí, estudia, entrena i agafa…
 • 13-11-2018

  Bàrbara Ojeda, quan la passió pot amb tot

  Porta tres mesos fora de casa però al SAM grans i petits la reben com sempre, amb un somriure de boca orella. Es sent estimada, fins i tot ara en la distància. I no és per a menys, ja que les…

La família de l’esgrima catalana va creixent any rere any. I així es va demostrar en la vuitena gala de cloenda de temporada. Com ja va sent habitual per aquestes dates, esportistes, famílies i clubs provinents d’arreu de Catalunya es van reunir al Teatre de Sarrià per reconèixer els èxits de la temporada anterior i donar el tret de sortida a la que està a punt de començar.

No hi va faltar res. Ni tan sols la música. Durant més de dues hores, els assistents van poder gaudir del talent musical d’alguns dels integrants de la Federació Catalana, que van  realitzar actuacions de piano, violí, guitarra i cant. Aquestes, es van entrellaçar amb l’entrega de diplomes i premis als esportistes destacats de la darrera temporada.

Els primers en pujar a l’escenari i copsar l’atenció del públic van ser els participants i guanyadors dels Circuits catalans, de totes les categories. Després van pujar els campions de Catalunya i Espanya (individual i per equips). I, finalment, aquells que van assolir èxits en competicions internacionals.

Tot seguit, la Federació va voler agrair la implicació dels clubs que durant l’any s’han encarregat de l’organització de les diferents competicions, nacionals i internacionals, que s’han dut a terme dintre del territori català. Llavors, els presidents de cadascuna de les entitats protagonistes van prendre la paraula per explicar els seves experiències al capdavant dels projectes realitzats i recordar els reptes que l’esgrima catalana haurà d’afrontar durant els propers mesos; que no són pocs.

Per això, tenint en compte tot el que queda per fer, es va aprofitar la vuitena gala anual per reconèixer tress figures essencials en la promoció del nostre esport: la Jaqueline Da Costa Machado, batejada com la ‘voluntària permanent’, l'Éric Frebault, patrocinador del Trofeu Sant Jordi i l’Ajuntament d’Amposta, vital en la divulgació de l’esgrima a les Terres de l’Ebre i Tarragona.