• 1

Fórmula de competició

 

 

1. CATALUNYA LEAGUE d'ESPASA

 

La fórmula de la CATALUNYA LEAGUE 2019 consta de les següents fases:

 

1ª FASE: POULE

 

Consisteix en 3 poules de 6 equips*, on cada equip s’enfrontarà a tots els seus rivals en dues ocasions (hi haurà un encontre d’anada i un de tornada).

*El nombre d'equips per poule es pot veure afectat per el nombre d'equips inscrits.

1ª FASE: RÀNQUING*

 

Una vegada finalitzada les Poules, els equips de les 3 poules s’hauran d’enfrontar-se entre ells per determinar el rànquing final que donarà accés a la Fase Final. Els enfrontaments es faran per grups de 3 equips conformats pels equips amb la mateixa posició de cada Poule.

*Aquesta fase únicament es farà depenent del nombre d'equips inscrits.

Exemple:

 

Els equips amb la primera posició de cada Poule es disputaran les places 1-2-3 del rànquing.

Els equips amb la segona posició de cada Poule es disputaran les places 4-5-6 del rànquing.

Etc...

 

Els enfrontaments de la fase de rànquing es realitzaran a només un encontre (anada).

 

Un cop finalitzi la 1ª Fase es classificaran per la Fase Final els 8 primers classificats de la 1ª Fase.

 

Es condició indispensable per tirar la Fase Final el haver tirat com a mínim el 80% dels encontres de la 1ª Fase. D’aquesta manera, si hi ha algun equip teòricament classificat per la Fase Final que no compleix aquest requisit, automàticament cedirà la seva plaça al següent equip classificat.

 

FASE FINAL: (Sant Sadurní d’Anoia)

 

FINAL EIGHT

 

La Fase Final, a la que hem batejat com a “Final Eight”, es realitzarà en una única jornada, i consistirà en un quadre d’eliminatòries directes que començarà a partir de la ronda de Final de 8, on hi seran presents els 8 millors equips de la competició, on el número de sèrie vindrà determinat per la seva posició a la classificació de la 1ª Fase.

 

Es disputaran encontres per tots els llocs. Es a dir, quan un equip perdi un encontre continuarà competint per decidir quina posició ocupa a la classificació final. Per tant, hi haurà encontre de disputa pel 3er i 4rt lloc, pel 5è i 6è, i pel 7è i 8è.

 

 

 

FINAL DE PLATA

 

La resta d’equips que no s’hagin classificat a la Final8, tindran la opció de tirar la Final de Plata. Aquesta es realitzarà en una única jornada, i consistirà en un quadre d’eliminatòries directes.

 

Es disputaran encontres per tots els llocs. Es a dir, quan un equip perdi un encontre continuarà competint per decidir quina posició ocupa a la classificació final. Per tant, hi haurà encontre de disputa pel 3er i 4rt lloc, pel 5è i 6è, i pel 7è i 8è.